|
Mutlu Yıllar Akvaryuma
|
|
14-10-2008, 11:02 PM
|
|||
|
|||
|
Mutlu Yıllar Akvaryuma
İyi ki doğdun. Seni aramızda görmek zevktir..
Ziyaretçiler linkleri göremezler. Lütfen Linkleri görebilmek için ÜYE OLUN veya GİRİŞ YAPIN.
![]() |
|||
|
14-10-2008, 11:53 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Mutlu Yıllar Akvaryuma
saol mahçup ediyorsun beni bilader, ne gereği vardı (genelde böyle diyorlar doğum günlerinde adet yerini bulsun)
sanki bir elimde on parmak |
|||
|
17-10-2008, 04:55 PM
|
|||
|
|||
|
hahahaha D
Yumrukluyorum duvarları,yumrukluyorum kara gecenin bedenini Ellerim kan içinde,nehirler taşmış yanaklarımda 37 can, 37 gül çatlamış susuzluktan sivasın içinde Nasıl uyku tutar gözlerimi Döne döne samaha duranlar tutuştu önce Sonra türküler sonra da şiir çığlıksız düştü türkülerin yanı başına Sivas Sivas yiğitlik midir emanet cana kıymak Yiğitlik midir bir tutam ışığı kör bıçakla güneşten koparıp karanlığa kuban etmek Söyle hangi kitapta vardır elleri kolları bağlıyı yakmak Var mıdır kardelen akınında bir avuç inciyi ateşte tutmak ::::::::::SOYTARIDAN YİĞİT OLUR MU ULANNNN!:::::: |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Mutlu Yıllar Akvaryuma ,Mutlu Yıllar Akvaryuma indir,Mutlu Yıllar Akvaryuma yükle,Mutlu Yıllar Akvaryuma download,Mutlu Yıllar Akvaryuma indirmek istiyorum,Mutlu Yıllar Akvaryuma yükle,Mutlu Yıllar Akvaryuma bedava, Mutlu Yıllar Akvaryuma İNDİR,Mutlu Yıllar Akvaryuma YÜKLE,free,yukle,İndir,download,inndir,Mutlu Yıllar Akvaryuma blacXiyah,Mutlu Yıllar Akvaryuma |
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| mutlu yıllar hasan_11_b | siyahvebeyaz_7 | 0 | 84 |
03-11-2008 12:16 AM Son Mesaj: siyahvebeyaz_7 |
|

![[Resim: duck-anime.gif]](http://membres.lycos.fr/cdes/hpbimg/duck-anime.gif)

mahçup ediyorsun beni bilader, ne gereği vardı
(genelde böyle diyorlar doğum günlerinde adet yerini bulsun)
D